22.6.16

Zeytinyagli fasulye


Zeytinyagli Fasulye

Zeytinyagli  Fasulye 


Malzemeler: 

1 kg taze cali fasulye
1 sogan
2 dis sarimsak
2 domates
yarim cay bardagi zeytingagi
tuz kararbiber
2 tatli kasigi seker
bir kac tane ceri domates

Yapilisi:

Taze fasulyeleri ayiklayip uzunlamasina kesip inceltin-
Sogani yemeklik dograyin- Domatesleri rendeleyin.
Tencereye yagi koyup soganlari hafif sarartin.Uzerine fasulyeleri,domatesi,ince dogranmis sarimsagi,tuz karabiber ve sekeri katin.Suyunu ekleyin ve bir tabak kapatip kisik ateste pisirin.Suyunu kontrol edin.
Ceri domatesleri ufak bir tavada az bir yagda hafif cevirin.
Pisen fasulyeyi bir gece beklettikten sonra tencereden alip makarna cevirir gibi ufak yuvalar yapin tabaga dizin.Ortalarina domatesleri koyun.





















1 yorum:

Duygun Evrim Su Korkmazgil dedi ki...

çok sevdiğim bir yemek, o ne güzel sunumdur öyle, elinize sağlık =)

Diğer yayınlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...