" BEZELYE CORBASI"
Malzemeler:
500 g ayiklanmis bezelye(konserve de olabilir)-1 sogan-sarimsak-tuzot-karabiber- bir tutam hintcevizi rendesi(Muskat)
Yapilisi:
Sogan rendelenip siviyagda hafif kavrulur.Bezelyeler,sarimsak ve tuzot eklenip pisirilir.
Pistikten sonra blender ile ezilir.Hintcevizi ve karabiber katilir.Arzu edilirse süt de eklenebilinir.
AFIYET OLSUN
Malzemeler:
500 g ayiklanmis bezelye(konserve de olabilir)-1 sogan-sarimsak-tuzot-karabiber- bir tutam hintcevizi rendesi(Muskat)
Yapilisi:
Sogan rendelenip siviyagda hafif kavrulur.Bezelyeler,sarimsak ve tuzot eklenip pisirilir.
Pistikten sonra blender ile ezilir.Hintcevizi ve karabiber katilir.Arzu edilirse süt de eklenebilinir.
AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder