24.11.07

Blog arkadasimizin ani ölümü!


ESRA cim mekanin cennet olsun!

5 yorum:

pervin dedi ki...

sevgili serap bloğunuzu yeni gördüm çok hoşuma gitti yaptığınız yer şey bir ayrı güzel bende onsekiz sene berlinde yaşadım oraları hiç unutmadım of anılara gitim şimdi istanbulda yaşıyorum orda dogan bir oğlum bir kızım ve burda dogan kızım var oglum ,büyük kızım üniversiteyi bitirdiler çalışıyorlar küçük kızımda üniversitede ikinci yıl yani döneli yirmi sene oldu burda da ayrı mutluluk yaşıyorum bende bazı hobi kurslarına gidiyorum birde çok zevkle yemekler pişiriyorum onları sizlerle paylaşmak istedim hepimize iyi dostluklar diliyorum ayrıca kaybettiğimiz arkadaşımıza çok üzüldüm ALLAH mekanını cennet eylesin yakınlarına sabır versin sevgiler...

bir dilim bir tutam dedi ki...

Sevgili Pervin,yorumun icin tesekkürler.demek eski bir Berlin'lisin.Biz buraya tasinali 8 yil oldu.Hemende alistik ,benimsedik.Keske daha önce gelseydik bile dedigimiz oldu.Yani Berlini duvar oldugu yillar görmek daha güzel olurdu.Senin icinde simdi görmek cok farkli olur.Cok degistigine inaniyorum.
Pervin seninde bir blogun varmi?yoksa bir blog acip yaptigin seyleri bizimle paylasmak istemezmisin?Hazir hobi kurslarina da gidiyormussun...Bu konuda yardimci olabilirim.Berlin den sevgiler.

Adsız dedi ki...

slm serap

ilk önce arkadasimiza allahtan rahmet diliyorum :(
Bende almanya da yasiyorum ve sizi her zaman takip ediyorum.ispanakli fritat yi denedim ,cok güzel ve lezzetli bir sey cikti ortaya..tskler bu güzel tarif icin.Yeni tarifleini bekliyorum..

sevgiler
Esin

Adsız dedi ki...

MERHABA SEVGILI ARKADASLAR BU HAFTAKI ,,PORSELEN DEMLIK CAY SAATI 5,,ETKINLIGIN EV SAHIBINI BEN YAPICAM www.yenitadlar.blogcu.com

BENI YALNIZ BIRAKMIYACAGINIZI UMAR GUZEL TARIFLERINIZI BENIM ICIN YAYINLARSINIZ

KATILMAK ISTEGEN ARKADASLAR LUTVEN BANA YORUM BIRAKSIN BEN SIZE HEMEN GERI DONERIM

SIMDIDEN COK TESEKKUR EDER HEPINIZE KOLAY GELSIN DIYORUM

SEVGILER:NURCAN

bir dilim bir tutam dedi ki...

Esin,cim begendigine cok sevindim.Yorumun icinde ayrica tesekkürler.Sevgiler