PÜRE ve SOSISTEN VOLKAN ADASI
Malzemeler:
1 paket hazir püre
2-3 taze sogan -dereotu-maydonoz
1 kutu sosis
Ketcap veya salca
Yapilisi:
Taze soganlarin beyaz kisimlarini 5-6 cm lik kesin ve bunlari enlemesine keskin bir bicak yardimi ile ortaya kadar yarin ve cok soguk suya atin.Suda cicek gibi acilacaklar.
Püreyi paketin üzerindeki talimata göre pisirin.
Tabaga koyup yukariya dogru sivriltin.Ucunu biraz havuz seklinde acin.Taze soganlari varsa dereotlarini veya maydonozleri hazirlanan adnin arkasina saplayin.
Sosisleri bir kac yerinden kesip hafif kizartin.
Pürenin kenarina koyup en son olarak ketcap veya sulandirdiginiz salcayla volkan adasini tamamlayin.
15 yorum:
:))))
NE ŞEKER..
yesinler onu :)
Hahahaa...ay süpersin valla Serapcigim..bayildim bu fikre...ellerine saglik, sevgilerimle
zehra
Senin sunumlarına bayılıyorumharikasın canım ya:))
Ellerine sağlık...
Yemede yaninda yat:)
Çok şık bir sunum.Ellerine sağlık.Mutlu haftalar...
nefis nefisss ,ellerine sağlık
sevgiler
Pureyi cok seven kizima bu sekilde yapsam bayilir herhalde :)
Ellerine saglik cok seker olmus..
çok yaratıcı bayıldım ellerine sağlık:)
Simdi bunlarin yaninda buz gibi Carlsberg birasi canim çekti. Sevgiyle kal. Nese Kutlutan
:))))
çok şekerrrr :D
Süper olmuş ,süper...
Benim yaratici kuzenim, yine dokturmussun walla!... Bu arada cheesecake'ini yaptim, arkadaslarim bayildi. The KUZEN
Harika olmuş. Çok yaratıcı bir tarif. Sevgiler...
Soğanlarla çiçek yapma fikrini çok beğendim.
Ellerine sağlık sevgiler
Offf yaa siz harikasınız:))
Ellerinize sağlık!
Sevgilerrr...
Yorum Gönder