KAT KAT LEZZET PASTASI
Bugun size hazirlamasi cok kolay ve pismeyen!
her kati farkli lezzeti olan bir pasta tarifi veriyorum.Kagit kalem hazir mi.....!
MALZEMELER:
20 tane biskuit
125 g tereyagi
1 paket labne peyniri(250-300 gramlik)
1 fincan pudra sekeri
2 yemek kasigi süt
200 g ince cekilmis findik ve badem
2 kavonoz kiraz konserve(veya 1 kg taze kiraz)
2 paket pasta jölesi-alternatifi icin asagiya bak!
2 paket krema(ben yine burada yeni kesfettigim yagi cok az bitkisel krema kullandim)
2 vanilya sekeri
cikolata parcaciklari
YAPILISI:
Bu pasta icin kelepceli bir kaba ihtiyaciniz olacak.
1. kat icin :terayagini eritip, iyice ufaltiginiz biskuitlerle karistirin ve bunu kalibiniza iyice yayin.
2. kat icin :labne peynirini,sütü ve elediginiz pudra sekeri ile karistirip bunu biskuitlerin üzerine yayin
3.kat icin:cekilmis findik ve bademi üzerine yayin.
4. kat icin:konserve kirazlari süzün,pasta jölesini paketin üzerindeki gibi hazirlayin kirazlarla karistirin ve bunuda yayin
5.kat icin:kremayi , vanilya sekeri ve varsa krem sertlestiricisi ile cirpin ve bunuda güzelce yayin
6.kat icin:cikolata parcaciklarini serpin ve 1 gece buzdolabinda bekletin.
Konserve kullanmak istemeyenler;ve pasta jölesi bulamayanlar
Cekirdekleri ayiklanmis kirazi su ve seker ile hafif pisirin.1 kasik nisastaya biraz su katarak eritin ve bunuda kirazlara ekleyip kayulasmasini saglayin.Soguduktan sonra kullanabilirsiniz.Vanilya sekeride eklerseniz güzel oluyor.
Bugun size hazirlamasi cok kolay ve pismeyen!
her kati farkli lezzeti olan bir pasta tarifi veriyorum.Kagit kalem hazir mi.....!
MALZEMELER:
20 tane biskuit
125 g tereyagi
1 paket labne peyniri(250-300 gramlik)
1 fincan pudra sekeri
2 yemek kasigi süt
200 g ince cekilmis findik ve badem
2 kavonoz kiraz konserve(veya 1 kg taze kiraz)
2 paket pasta jölesi-alternatifi icin asagiya bak!
2 paket krema(ben yine burada yeni kesfettigim yagi cok az bitkisel krema kullandim)
2 vanilya sekeri
cikolata parcaciklari
YAPILISI:
Bu pasta icin kelepceli bir kaba ihtiyaciniz olacak.
1. kat icin :terayagini eritip, iyice ufaltiginiz biskuitlerle karistirin ve bunu kalibiniza iyice yayin.
2. kat icin :labne peynirini,sütü ve elediginiz pudra sekeri ile karistirip bunu biskuitlerin üzerine yayin
3.kat icin:cekilmis findik ve bademi üzerine yayin.
4. kat icin:konserve kirazlari süzün,pasta jölesini paketin üzerindeki gibi hazirlayin kirazlarla karistirin ve bunuda yayin
5.kat icin:kremayi , vanilya sekeri ve varsa krem sertlestiricisi ile cirpin ve bunuda güzelce yayin
6.kat icin:cikolata parcaciklarini serpin ve 1 gece buzdolabinda bekletin.
Konserve kullanmak istemeyenler;ve pasta jölesi bulamayanlar
Cekirdekleri ayiklanmis kirazi su ve seker ile hafif pisirin.1 kasik nisastaya biraz su katarak eritin ve bunuda kirazlara ekleyip kayulasmasini saglayin.Soguduktan sonra kullanabilirsiniz.Vanilya sekeride eklerseniz güzel oluyor.
17 yorum:
Görüntü lezzetliyim diye bağırıyor sanki.Ellerinize sağlık.İyi günler canım.
canim muhtesem otesi enfes bir pasta eline saglik,harika tek kelimeyle,nasil muhtesem bir goruntu anlatamam sanirim yenmesi lazim:))jole alternatifin içinde tesekkurler bir tanem,burada joleler de domuz katkisi var alamiyorum çok iyi bir alternatif oldu,biskuvi olarak herhangi biskuvi olur degilmi? ELLERINE SAGLIK. OPUYORUM.
Lezzetli ve çok şık olmuş... Ellerine sağlık sevgiyle...
Cevver'cim sana da iyi bir hafta sonu diliyorum.
Huriye'cim burada bitkisel jöleler var(agar agar)bunlari rahatlikla kullanabilirsin.
Aysel'cim selamlar sevgiler.
Bayıldımmmm, ellerine sağlık,
Sevgiler..
SICAK YAZ GÜNLERİNDE İLAÇ GİBİ BİR PASTA ELLERİNE SAĞLIK ŞEKERCİM
bence müthiş olmuş..pişmsin zaten pişire pişire bi hal olduk :) kesinlikle not aldım denenecek!
güzel bir haftasonu dilerim arkadaşım,ellerine sağlık canım
Pasta enfes görünüyor ellerine sağlık.
Tam yaz pastası.
Mutlu hafta sonları..
Çok lezzetli görünüyor bayıldım, biz süt kreması mı kullanmalıyız, ellerine sağlık..
Sevgiler
Eda'cim süt kremasi kullanabilirsin.Istersen paette satilan toz krema olur...
muhteşem yenmezmi bu pasta yok yok maşallh
Görüntüsü harika. Tadida eminim cok lezzetlidir. Ellerine saglik.
offffffff bu nasıl bir görüntüüüü tadıda eminim feci güzeldir..elciklerine sağlık...sevgilerimle öpüyorum
aa harika olmuş bende buna benzer birşley yapmıştım bir kere ama sizinkinde fazladan bir sürü lezzet var çok güzel.
ellerinize sağlık
Merhabalar
Pastanizin gercektende her kati ayri lezzetli.Bayildim tam benim damak zevkime gore kesnlile deneyecegim.Ellerinize saglik
Sevgiler...
Görselliği süper.Eminim tadıda öyledir. fatoşun mutfak günlüğü
Yorum Gönder