2.5.09

Pacanga böregi




PACANGA BÖREGİ

Malzemeler:

3 yufka

biraz pastırma

biraz kasar peyniri

Yapılışı:

Yufkaları ortadan ikiye bölün.

üç parmak kalınlığında şeritler halinde kesin.Ucuna bir parca kaşar ve bir parça pastırma koyup muska şeklinde katlayın.Kızgın yagda kzartın.

11 yorum:

Ferkay dedi ki...

Paçangayı çok seviyorum ama birde kızartılmadan yapılsa.
Sevgiler..

mujdenin denemeleri dedi ki...

Ben de çok seviyorum paçangayı ama mideme dokunuyor maalesef.Ellerine sağlık canım.Mutlu pazarlar...

sevimin sayfasi dedi ki...

börek cok lezzetli olmus canim
ellerine saglik
kocaman öpüyorum

elifinmutfagi dedi ki...

mmm bayılırım paçangaya..kızartıldıgı için sık sık yiyemesekde ancak böyle bloglarda bakıyoruz,hasret gideriyoruz.ellerinize sağlık..

neseersoy dedi ki...

Çok seviyorum ama şu sıralar kızartma yasak maalesef:-( , ama arada yemekten bir şey olmaz değilmi ?:-)) .
Ellerine sağlık , çıtır çıtır görünüyorlar.
Ellerine sağlık.
Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

içindeki pastırmayla pek anlşamasam da çok güzel görünüyorrr

ellerine sağlık
sevgilerr

Unknown dedi ki...

Enfes ellerine sağlık canım...

Adsız dedi ki...

yufkalar nerden bakalım?... Bittiyse gönderelim :)
Ellerine sağlık kuzen.
The Kuzen

durutarifler dedi ki...

Hiç yapmadım hepte merak ederim.
Kızartma diye çekinirim hep.
Ama bir gün elbet denencek.
Ellerine sağlık
Sevgiler

bir dilim bir tutam dedi ki...

Damlam öyle bir servisin varmi ya?????????????
Vallahi 1 paket kaldi sonunu gördük.....

Unknown dedi ki...

Serapcığım gerçekten çok pozitif bir insanım ama bazen öyle bir an geliyorki verilen sözler tutulmuyor
İnsan hezmedemiyor,bu arada şuan Bursada yaşıyorum tatlım ahhh İstanbulumda olsam hemen vapura atlar adaya gider tüm dertleri unuturdum.Kocaman sevgiler...