PACANGA BÖREGİ
Malzemeler:
3 yufka
biraz pastırma
biraz kasar peyniri
Yapılışı:
Yufkaları ortadan ikiye bölün.
üç parmak kalınlığında şeritler halinde kesin.Ucuna bir parca kaşar ve bir parça pastırma koyup muska şeklinde katlayın.Kızgın yagda kzartın.
11 yorum:
Paçangayı çok seviyorum ama birde kızartılmadan yapılsa.
Sevgiler..
Ben de çok seviyorum paçangayı ama mideme dokunuyor maalesef.Ellerine sağlık canım.Mutlu pazarlar...
börek cok lezzetli olmus canim
ellerine saglik
kocaman öpüyorum
mmm bayılırım paçangaya..kızartıldıgı için sık sık yiyemesekde ancak böyle bloglarda bakıyoruz,hasret gideriyoruz.ellerinize sağlık..
Çok seviyorum ama şu sıralar kızartma yasak maalesef:-( , ama arada yemekten bir şey olmaz değilmi ?:-)) .
Ellerine sağlık , çıtır çıtır görünüyorlar.
Ellerine sağlık.
Sevgilerimle
içindeki pastırmayla pek anlşamasam da çok güzel görünüyorrr
ellerine sağlık
sevgilerr
Enfes ellerine sağlık canım...
yufkalar nerden bakalım?... Bittiyse gönderelim :)
Ellerine sağlık kuzen.
The Kuzen
Hiç yapmadım hepte merak ederim.
Kızartma diye çekinirim hep.
Ama bir gün elbet denencek.
Ellerine sağlık
Sevgiler
Damlam öyle bir servisin varmi ya?????????????
Vallahi 1 paket kaldi sonunu gördük.....
Serapcığım gerçekten çok pozitif bir insanım ama bazen öyle bir an geliyorki verilen sözler tutulmuyor
İnsan hezmedemiyor,bu arada şuan Bursada yaşıyorum tatlım ahhh İstanbulumda olsam hemen vapura atlar adaya gider tüm dertleri unuturdum.Kocaman sevgiler...
Yorum Gönder